Eventkalender

21. november: Vi elsker kål! Foredrag og mad med Mette Mølbak

En hyldest til kålens gastronomiske mangfoldighed. Sådan beskriver chefredaktør for Politiken MAD, Mette Mølbak, sin bog KÅL, der netop er genudgivet med 10 ekstra vegetariske opskrifter.

Torsdag d. 21. november fejrer vi kålen med en lækker tre-retters middag, foredrag af Mette Mølbak, og en overflod af økologisk og biodynamisk kål fra de danske marker. Det bliver en velsmagende og hyggelig aften, hvor du får hele historien om kålens rolle i det danske køkken, Mettes egen fortælling om kærligheden til kål – og 3 retter skøn efterårsmad med kål i hovedrollen.

Kål er en af de allersundeste grøntsager, der findes, og den bliver til­med dyrket lokalt. Den er også både langtidsholdbar og billig, og så smager kål fantastisk og bidrager med skønne farver og sprødhed.

Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er chefredaktør for Politiken MAD og har i flere år beskæftiget sig indgående med kål, som hun betragter som en uundværlig råvare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om kål.

Det er muligt at købe bogen med i forsalg til 250 kr (normalpris 299). Vi tilbyder også en lækker smagekasse med økologisk og biodynamisk kål fra Det Lille Grønttorv i forsalg til 125 kr.

Billetter købes via madbillet.dk, i butikken, eller på MobilePay 28934. Skriv “kål” samt antal og type billet i kommentarfeltet.
Foredrag og tre-retters middag 195 kr
Foredrag og tre-retters middag + bog 445 kr
Foredrag og tre-retters middag + smagekasse 320 kr
Foredrag og tre-retters middag + bog og smagekasse 570 kr

27. november: Garnbanko v. KnitWork

UDSOLGT

1. december: Kogebogeriets Julemarked!

Marked foran butikken med fantastiske råvareproducenter fra oplandet, gløgg og juleri for alle pengene. …

Udstillere (opdateres løbende!)

Det Glutenfri Bageatelier
Birthesminde økologiske slow-grise
Langebjerggaard lam og kaniner
Det Lille Grønttorv
Folkets Madhus + Munks Bryg
Copenhagen GoatMilk
Mandala Organic

5. december: Gourmet chokoladesmagning – for voksne

Lær at smage på chokolade, som du smager på vin.

Hvad ved du egentlig om chokolade? Udover, at du virkelig godt kan lide det? Og at det er en af vores bedste og lækreste naturlige fødevarer?

Kom til gourmet chokoladesmagning med nye Maleku Chokolade og få alle de overraskende og spændende chokoladehistorier og cool viden. Bliv slået omkuld af den intense og fyldige aroma af nymalede og friskristede kakaobønner.

Jep – der er nemlig både bønner og kakaomølle med på dagen. Bliv besat af smagen af chokolade uden mærkelige tilsætningsstoffer eller unødvendige ekstra ingredienser.

Find ud af – og prøv selv – hvordan en kender smager på virkelig god chokolade, når Henrik Bodholdt deler ud af sin omfattende viden og kærlighed til livet som kakaobonde og chokolademager i det frugtbare Upala-område i Costa Rica.

Maleku Chokolade er opkaldt efter det indfødte Maleku-folk, der bor i regionen, hvor ”chokoladeskoven” Blue Valley giver de mest fantastiske kakaobønner.

Maleku Chokolade er håndlavet med tålmodighed efter jord-til-bord principper og er produceret økologisk og bæredygtigt med fairtrade forhold. I den smukke og henrivende indpakning finder du chokolademagerens ypperste produkt – forbered dig på at blive forelsket!

Billetten koster 100 kr. og inkluderer foredrag, vand, kaffe/te og smagning af temmelig meget chokolade! Du kan købe pladerne med Maleku chokolade til eventet, ligesom du kan købe Kogebogeriets lækre kager og andre drikkevarer.

Billetter via madbillet.dk, i butikken eller på MobilePay 28934. Skriv antal billetter og “maleku” i kommentarfeltet.