Eventkalender

11. december: Smag på det arktiske køkken: Bjørnegryde og elg-mule i Kogebogeriet

Smag på det arktiske Sverige, når Helle og Ole Durafour disker op med bjørnegryde, røget renhjerte, elgmule, ren og elgkød, tyttebærdessert og masser af personlige historier om samernes liv og køkken, og parrets mange egne arktiske eventyr.

Under navnet Arctic Food importerer det danske par kød og charcuteri af elg, ren og bjørn, samt syltetøj og marmelade af tyttebær og multebær til prominente restauranter i Danmark.

Bjørnekødet er Skandinavisk Brunbjørn, skudt på licens i det nordlige Sverige. Og nu kan du få chancen for at smage på de spændende råvarer og samtidig få fortællingen bag dem i Kogebogeriets hyggelige rammer.

MENU
Forret/Tapas
Gravad og røget renkød
Gravad og røget elgkød
Røget renhjerte og elgmule
Tyttebærboller
Syltede rødløg
Urtecreme
Rårørt tyttebær

Hovedret
Bjørnegryde med svampe
Rodfrugtmos
Grønkålssalat m. æbler og ristede hasselnødder
Bagte jordskokker

Dessert/kage
Tyttebærruder a la Nikkaloukta m. flødeskum

Billetter:
Arktisk menu + foredrag 329 kr
Børn u. 15 år 169 kr
Billetter på madbillet.dk, i butikken eller på MobilePay 28934. Skriv antal og type billet samt ”arctic” i kommentarfeltet.